Rolex Milgauss Pro-Hunter Replica

Här är en ny replika rolex – en snygg Rolex Milgauss Pro-Hunter replica. En lite annorlunda från andra Rolex replika klockor Pro-Hunter upplagor är alltid en fröjd för ögat och krydda i ett mycket kraftfullt visuellt sätt hela Rolex familjen.

Rolex Milgauss Pro Hunter Replica
Rolex Milgauss Pro Hunter Replica

Den här gången är det en Rolex Milgauss Pro-Hunter Replica en ganska sällsynt bit men med några mycket trevliga finputsning när det gäller detaljer och material.

Rolex replica ser mycket ren och detaljerna är mycket väl klonas. Alla de ursprungliga märkningar en gravyrer är närvarande på den enkla svart urtavla. dMarkers är också mycket bra gjort och följa upp nära den äkta modellen. Orange Thunderbolt som sekundvisare (varumärke för Migauss familjen) är snyggt gjort också. Den polerade jon-plated rostfritt stål fall är av mycket god kvalitet och inrymmer en pålitlig och noggrann japanska automatisk självuppdragande mekanism. Borstad och polerad armband karies Rolex logotypen på viklås och även gravyrer inuti. Det hade skruvar för enkel armband justering precis som originalet.

Tillbaka fallet har goda gravyrer och hologrammet Rolex logotyp klistermärke blottar serienumret . Jag är verkligen nöjd med den totala bilden, detaljer och fungerar på denna klocka. Det ser mycket bättre än i bilder på webbplatsen, det är smidigt och har en mycket bra balans. Vikten är bara rätt och eftersom detta en begränsad upplaga titta du kan mycket lätt passera det för den verkliga affären bara till att du klä ordentligt annars kommer det inte att fungera.

Comments

Kommentera

Your email address will not be published. Name and email are required