Replika Hublot, en fråga om eliter.

RolexKopia-Hublot-Kopior

I slutet av VM i Brasilien 2014 slutade med tysk seger. Men, Hublot, klockan världen, inte är villig att sluta vara nyheter och så, strax efter att jag hade gjort världen, har presenterat sin nya kollektion för sommaren 2014.

Om VM i Brasilien, Hublot närmade massorna, har han nu spenderat att ta hand om sina mest utvalda kunder.

I juni presenterade han sin sommarkollektion 2014 kallast Society Miami till Mansions at Doral, ett lyxigt komplex av 66 bostäder, endast tillgänglig för de rika.

Utan tvekan den stora satsning sommaren av Hublot Hublot Classic Fusion är den vita Chrono ser vi början av inlägget, som syftar till både män och kvinnor, noterade det för sin vita färg i både fallet och bandet.

Och om detta inte vore nog, nyligen, i New York, presenterade han den begränsade upplagan King Power 692 Bang endast 25 exemplar och gult och svart som en hyllning till New York taxi. DJs livade kvällen Burda Sabrina och Natalie Doge.

Det är svårt att komma in i dessa elit cirklar där de flesta kunder bryr drag av Hublot, men tack vare Hublot kopior, är inte så svårt att njuta av design och estetik av Hublot. Det beror helt på din potential.

Comments

Kommentera

Your email address will not be published. Name and email are required