Patek Philippe Calatrava Kopia (Replica)

Är ni redo att kolla in denna Patek Philippe Calatrava kopia (replica) översyn? Det är en bra artikel och det visar alla vinklar på den här repliken Patek klocka. Klicka på länken för föregående foto översiktsartikel om detta Patek Philippe falska klocka som på detta sätt får du hela upplevelsen och känna på denna goda kvalitet snygg Patek Philippe klockor kopior. Också gärna att hitta min falska klockor recensioner på min hemsida.

Detta är en av de mest enkla och trubbiga tappning ser Patek replika klockor. Calatrava serien är känd för sin enkelhet och dessa barn är så dyr så enkelt som de kommer. Patek Philippe är en lyx indikator från denna synpunkt, men när du tittar på en enkel som denna är det lätt att luras. Det enda jag inte gillar här är Tourbillon inskriptionen på ratten inne i den lilla sekundvisare . Det kunde ha gjort mycket bättre utan den.

Patek Philippe Calatrava Kopior
Patek Philippe Calatrava Kopior

Patek Philippe Calatrava Kopia (Replica)

Detta är en av de mest enkla och trubbiga tappning ser Patek Philippe replika klockor. Calatrava serien är känd för sin enkelhet och dessa barn är så dyr så enkelt som de kommer. Patek Philippe är en lyx indikator från denna synpunkt, men när du tittar på en enkel som denna är det lätt att luras. Det enda jag inte gillar här är Tourbillon inskriptionen på ratten inne i den lilla sekundvisare . Det kunde ha gjort mycket bättre utan den.

Rörelse är tydligt genom tillbaka fallet och rotorn är helt enkelt men väl graverad med Patek logotyp och varumärke. Japanska automatisk är god kvalitet i min bok och detta stycke håller tiden väl och det är mycket mer tillförlitlig i tiden än de billigare Asien rörelser.

Det är en av de enkla och rena klänning klockor i min mening. Det kan också mycket väl vara en enkel avslappnad bit eftersom det är så enkelt och det ska gå med allting svart. Det är inte ett blickfång som är säker, men det är en tydlig redogörelse för stil och vintage känsla kommer alltid att uppskattas.

Comments

Kommentera

Your email address will not be published. Name and email are required