Panerai Luminor GMT Klockor Kopior Sverige

Som jag nämnde i mitt förra Panerai kopior översyn Jag börjar luta mer och mer mot Panerai klockor kopior. En god kvalitet Panerai falska klocka alltid dödar det eftersom det är så enkelt för en design och funktioner och det ser så bra och ren. Detta är ganska mycket orsaken till dagens falska Panerai klocka översyn. Det är den första Panerai Luminor GMT replika jag granska på min blogg och jag också börjar gilla GMT funktionen på alla märken.

Panerai Luminor GMT Klockor Kopior

Panerai-Luminor-GMT-RolexKopia

Det är en cool sak att ha en extra hand som kan ge dig en dubbel tidszon vid behov på ett enkelt ringa eftersom detta är främst tanken att GMT modeller är inriktade på.

Ja, det är ett sätt mer intressant modell än de flesta av vad du skulle hitta ute. Det är smoking ringa Pam 29M replika men med en twist. Jag kunde bara hitta denna modell på ett rostfritt stål som ett original, ingenting överdragna eller andra färger. Detta hindrade inte mig från att få denna replika Panerai GMT men. Jag menar, hur ofta får du att se en sådan intressant vinröd-lila borstad och polerad fall på en klocka? Det är rätt att inte en massa gånger eventuella. Detta kommer att göra det lite svårare att shoppa men jag gillar en utmaning speciellt när kvaliteten är det på en bit som denna.

Smoking ratten med bra händer och märkningar gör det ser så bra och mer elegant än din genomsnittliga replika Luminor klocka. Armbandet är en unik färg också med lila sömmar och en borstad spänne som matchar fallet. Baksidan fall har goda Paneai gravyrer och det är fast i stället för att se igenom huset en japansk självuppdrag automatisk rörelse. Det är ett medium fall storlek, något mindre än den i min sista Panerai falsk klocka översyn. För mig är det en mer stilrena och elegant bit men fortfarande avslappnad i bästa fall. Definitivt värd en daglig klocka. Det är en rolig bära också eftersom det drar alltid uppmärksamhet eftersom det är så unikt och ändå så enkelt. Bra uppmärksamhet på detaljer och god kvalitet övergripande.

Om du till Panerai klockor kopior sverige eller någon form av GMT modeller då detta är definitivt ett måste se om inte får en ha men jag tror att när du spela upp videon får du en bättre känsla för vad jag talar om .

Comments

Kommentera

Your email address will not be published. Name and email are required