Omega Seamaster GMT Klockor Kopia

Tiden att få mitt spel på Omega replika klockor så jag var tvungen att välja en bra. Jag gick för en Omega Seamaster klockor kopia eftersom jag tror att de för närvarande är de mest populära kopia Omega. Jag fick den här som en present till en av mina kusiner och jag ville välja något lite annorlunda eftersom vi inte vill att våra falska Omega klockor ska matcha.

Omega Seamaster GMT Klockor Kopia

Omega-Seamaster-GMT-RolexKopia

Därför gick jag för denna kopia Omega Seamaster GMT och ser ut som en gång mitt kända öga och tillräckligt med kunskap guidade mig bra.

Låt oss börja med dekor som ser bra ut och har en bra reflektion, ser helt keramiskt ut som originalet. Jag tror att originalet är lite mörkare men. Enkel vanlig svart urtavla med enkla Omega-märken och gravyrer som är välklonade. Det är en mycket enkel bit och det är alltid lättast att passera som original.

Datumfönstret vid klockan 3 är vit med svarta nummer eftersom originalet är svart med vita siffror så det är det enda som inte matchar här. Händerna är välklonade, inklusive GMT-handen. Seconds hand sweeps trevligt drivs av en japansk automatrörelse med ett kraftreserv på drygt 24 timmar.

Detta gör denna kopia Omega Seamaster GMT enkel och mycket enkel att accessorize vardagligt slitage. Den svarta läderremmen och de orange sidosömmarna matchar originalets utseende trots att originalet har gummiband. Det är säkert ett Omega-band, så jag skulle inte oroa mig alls ur denna synvinkel eftersom remmar alltid blir ändrade eller ersatta.

Väskan är borstat och polerad och kronan bär Omega-logotypen. Heliumventilen 10 är bara för show vilket innebär att jag inte rekommenderar att du badar eller får denna baby nedsänkt i vatten under inga omständigheter. Jag tror fortfarande att de flesta klockor kopior inte är vattentäta, oavsett vem som berättar vad, om inte du får dem testade på din lokala klocka eller smycken butik.

Det är ett smart val att alltid hålla en klockor kopia sverige på vatten och ånga för en bra lång sikt. Heliumventilen skruvas ut och tillbaka in så från den synvinkel det fungerar. Bakväska har Seamaster-gravyr så totalt sett är jag ganska säker på att min kusin kommer att vara nöjd med detta. Hoppas att han inte läser detta före helgen när han kommer att få sin nuvarande men jag vet att han sällan kommer upp här.

 

Comments

Kommentera

Your email address will not be published. Name and email are required