Omega Seamaster Aqua Terra Replika Klockor – Foto Granskning

Detta är en av de coolaste och enklaste omega-replikerna som jag granskat på min blogg under ett tag nu. Fake Omega klockor är väldigt populära och som alltid lika enkla som de blir lika enkla är det för vissa av oss att skicka dem till original. Omega replika klockor som denna replika Omega Seamaster Aqua Terra träffar platsen precis rätt. Det är en av de renaste och mest enkla kopiorna omega klockor design och det var därför det blev en favorit på min lista över inställningar.

Foto Recension Omega Seamaster Aqua Terra Replika Klockor

Omega Seamaster Aqua Terra Replika Klockor
Omega Seamaster Aqua Terra Replika Klockor

Låt oss kolla in några fler detaljer om denna AAA-kvalitet Omega replika klocka och få även några bilder bifogade på den här artikeln.

Enkel blå urtavla AAA Omega replika klocka. Det är en klassisk och stilig sportklocka. Medellång fodral som jag vet många av dig är gammalare och gillar dina swiss replika klockor i en genomsnittlig bra storlek inte lika stor och skrymmande som jag gör. Ändå minns jag hur man kan ha på sig mindre bitar som bara är rena och skarpa och mycket klonade som den här. Dial är en full-on 1: 1 klon. Stort uttalande men ändå så nära som det blir.

Markörer, händer, gravyrer och datumfönstret klockan 3 matchar alla originalet. Väskan är borstat och polerad och armbandet är fullt borstat. Drivs av en japansk automatisk självlindad rörelsestid hålls bra och sekunder hand har ett bra svep. Genomskinlig bakväska gör tricket och exponerar rörelsen.

Det är en rolig klocka att bära och vara en av de billigare Omega-bitarna, det kommer inte att bli många människor som blir misstänksama om det. Det har det utseende som är säkert och jag kan inte se varför att överföra den för den verkliga affären kommer att vara ett problem. Kolla in några fler bilder och låt mig veta hur du gillar det.

Klockor Kopia Omega
Klockor Kopia Omega

Comments

Kommentera

Your email address will not be published. Name and email are required