IWC Big Pilot Replica Klockor

RolexKopia-IWC-Big-Pilot

Foto granskningstiden för IWC Big Pilot replika. Jag har inte det här längre, eftersom det kom på handleden av dess mottagaren för ett tag sedan. IWC replika klockor och speciellt Big Pilot och Top Gun replika klockor är den hetaste detta märke har.

De är de mest jag blir tillfrågad om och se runt alltför så om du är en IWC fan än jag skulle säga undersöka dessa första som dina chanser att få den bästa kvaliteten som finns, är alltid på de mest populära modellerna. Detta IWC falska är i riktigt bra form och har IWC ser så finns det inte mycket att oroa sig för och det är inte som en massa människor ens vet om tillverkaren.

Killen jag gav den till en vän till en vän som jag var skyldig en tjänst och tänkte vad bättre sätt att göra det upp till honom än att faktiskt få honom en bra klocka. Lyckligtvis sa han IWC så min mission fick mycket enklare bara sådär. Jag valde detta falska IWC Pilot ur en hel del replika IWC: s jag tittat på. Jag gillar det ser ut i detta trots ringa element verkar vara på steroider betyder något större. Det gör det ser mer manlig i min mening eftersom fallet reptåliga kristall och kronan visar mer av en elegant årgång utseende.

Yellow sys armband är också i samma årgång ton och är bra gjort precis som originalet. Det är läder hela vägen på båda sidor och som gör det mer bekvämt och kommer att göra det längre. Japanska automatisk rörelse är exakt och håller tiden väl. Jag sa killen att om något går fel med klockan vi hittar ett sätt att ersätta den med låta honom välja ett från min samling, men han är nöjd med Big Pilot falska, några klagomål vad så någonsin och det gör mig en lycklig kille för. Kolla in videon och få en ordentlig titt på alla detaljer.

 

Comments

Kommentera

Your email address will not be published. Name and email are required