Hublot Big Bang Red Magic Carbon Kopior Sverige

Hublot Big Bang Red Magic Carbon Kopior

Det är som att jag inte kan hjälpa till med dessa Hublot klockor kopior. Jag måste få minst en om inte två Hublot replika per år eller så verkar det. Jag är en komplett sucker för utseende och känsla och variation som en A-grade Hublot kopior ger dig antar jag. Jag slutade kämpa med denna replik Hublot för ett tag sedan och när jag känner som att gå för en gör jag det bara. Jag antar att detta är den främsta anledningen till dagens översyn och mestadels bakom alla mina Hublot-replikrecensioner.

Hublot Big Bang Red Magic Carbon Kopior

Låt oss kolla in denna falska Hublot Big Bang Red Magic Carbon klocka och ta reda på mer information om det.

Nästan alla svarta på svart om det inte var för de röda markörerna och markeringar på ratten. De kallar inte det Red Magic utan anledning, men den ursprungliga modellen är mer upplyst av röda ornament och koltema. Den har en klockradio och händerna har röd lume på insidan. Den här kopior Hublot Red Magic krabbar kolväskan men det är väldigt subtilare än originalet och det är vad som drog avtryckaren åt mig.

Det finns tillfällen när jag gillar en annan version av originalen bara för att jag i det ögonblicket ser så mycket bättre ut. Det här är fallet här och jag gillade alltid en mer subtil replika Hublot klocka eftersom jag vet att det är så svårt att få en död 1: 1 klon till ett anständigt pris som jag är bekväm att betala. Jag gillar den enkla svarta ringen och den svarta insidan av markörerna. Jag gillar händerna som känns svåra att läsa sorts och att de gör det här en dag, titta mer än vad som helst. Jag gillar också de röda sömmarna på gummibandet, jag tycker att det är så mycket kallare att ha dem.

Comments

Kommentera

Your email address will not be published. Name and email are required