Breitling For Bentley Motor Kopior Sverige

Breitling för Bentley Motors kommer i mycket ”former” i klockor kopior världen. Originalen erbjuder också en hel del alternativ, men ändå hittar du de mest olika kombinationerna mellan de falska Breitling Motors klockorna. Och här är ett bra exempel på en annan tittande Breitling replika klocka än vad du regelbundet hittar över hela internet.

rolexkopia-breitling-bentley-kopior

Breitling For Bentley Motors Kopior Recension

Det finns alltid någon annan typ och utseende (som den här till exempel) som du hittar på klockor kopior webbplatser och litar på mig att vissa kommer alltid få ditt öga bara för att de ser så bra ut för dig. Oavsett om detta är eller det är inte fallet kommer detta faktiskt att vara syftet med denna artikel.

Om man tittar på de gemensamma brutala elementen först finns det en bra Breitling-logotyp klockan 12 och du hittar även datumfönstret klockan 12 under logotypen på några originalmodeller. Klockan 3 och 9 är också i Breitling-andan och klockmarkeringarna, markörerna och händerna följer samma linje. 6:00 tourbillon imitation är ett nytt element här och det är ganska mycket mitt i denna ratt.

Det är inte en fullständigt genomblickande tourbillon-replika eftersom baksaken inte är klar och den japanska rörelsen verkar också annorlunda. Ändå har den samma över 24 timmar strömreservering och tillförlitlighet så det är ingen oro från denna synvinkel. Allt polerat rostfritt stålfodral har en bra tjocklek, vikt och kronan har en bra Breitling-logotyp.

Armbandet är också allt polerat rostfritt stål och vikspärren har rätt Breitling-gravyr på utsidan såväl som på insidan. Det är en helt annan, utseende Breitling kopior som några av er kanske gillar, men du kommer att märka att det alltid är svårt att komma in på den här sidan av historien och få en turné som ett element på klockan som du inte alltid är säker på hur det Kommer att se och fungera i verkligheten.

Det här är ett bra stycke säkert, en bra bit som du vill kolla ut helt enkelt för att du gillar utseendet på den och inte så mycket på grund av den Breitling föreningen.

Comments

Kommentera

Your email address will not be published. Name and email are required