Audemars Piguet Royal Oak Offshore överlevande Replika

Det är dags för en annan replika klockor översyn och denna gång vi tittar på detta huuge Audemars Piguet Royal Oak Offshore Survivor Replica. Den är stor … och tung, och det ser ut som något Dwayne ”The Rock” Johnson skulle bära varje dag. Jo jag ser inget dåligt i denna beskrivning så långt.

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Survivor Replika

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Survivor Replica
Audemars Piguet Royal Oak Offshore Survivor Replica

Det är en annan typ av klockor, sportig, stora och för aktiva människor jag skulle säga. Eller fortfarande för den som vill imponera och arbeta fram en liten stund klädd i en stor klocka.

Jag ska vara ärlig med dig och erkänna rakt av att du inte är tänkt att blinka här ut för mycket som ett original på grund av min kunskap de bara göra äkta på en svart fall. Men vem bryr sig när du får en klocka ser lika het som den här. Jag allvar inte har något emot att berätta människor är detta en falsk Audemars Piguet klocka, är alla bedövas.

Sedan går jag: ”Här, håll den, försiktig inte släppa den” då det roliga börjar. Jag tog denna Audemars Piguet Offshore kopior ut för en spin några gånger och alltid fått samma scenario som ovan. Det är en rolig klocka att bära och du kan även gå casual med det helt enkelt eftersom det är så upprörande och det sticker ut eller ”blandning i” med din klädsel på samma tid.

Tjock fall rostfritt stål har rätt form och detaljer, kronan är väl klonas, knapp omslag är fantastisk och unik så det är bara uppmärksammar som inget annat. Skulle ha varit lyckligare med en automatisk rörelse så att sekundvisare skulle ha svepte så att det ser bättre men jag är glad att jag fick det.

En sak du måste vara extra försiktig om att bära stora klockor som denna är att du hamnar näven det mer om allt som kommer din väg än du skulle göra med en mindre klocka, men det är inte ett problem eftersom det är ett solitt. Gummiband är mycket väl klonas, så totalt sett verkligen ser bra kvalitet som mycket få klockor kopior ser ut där.

 

Comments

Kommentera

Your email address will not be published. Name and email are required